Kui palju raha kulub sul tegelikult aastas mähkmete peale ja kuidas saaks seda kulu oluliselt vähendada?

Kas oled kunagi mõelnud sellele, millest koosnevad tegelikult ühekordsed beebimähkmed? Või oled muretsenud selle pärast, miks tekitab üks mähkmebränd beebile “mähkmelöövet”, aga teine mitte? Kas oled ehk kokku kalkuleerinud, kui palju raha kulub ühekordsetele mähkmetele, millede kasutusaeg on kõigest mõni tund, ent lagunemisaeg looduses 500 aastat? Millised olid numbrid?

Pere ja Kodu alustas uue vahva ja kasuliku podcasti sarjaga “9 kuud”, mis on huvitav ja kasulik kuulamine nii tulevastele kui ka praegustele emadele-isadele. Saadetes räägitakse raseduse kulgemisest, aga ka mitmetest teistest huvitavatest, vajalikkudest ning aktuaalsetest teemadest, mis puudutavad lapseootust ja beebiiga.

Meil endil oli suur rõõm käia saatejuht Katariina Ratasepaga jutustamas riidest mähkmetest – mis need on, kuidas need toimivad, kuidas neid kasutada ja hooldada ning kuidas valida mähkmeid oma uhiuuele beebikesele.

Kuna tihti on lapsevanemad sellise “uue asja” suhtes pigem skeptilisel seisukoha, siis meie eesmärgiks ja sooviks on müüte murda ning emasid-isasid julgustada – tänapäeval ei tähenda riidest mähkmete kasutamine enam kindlasti mitte lõputut ja kurnavat küürimist, keetmist, unetuid öid ning haisvat vannituba. Tasub vaid proovida ning selles ise veenduda – Sinu beebi õrn nahk ning ka loodus tänavad! Ühtlasi saad säästa väga palju raha.

Saadet “Kui palju kulub sul tegelikult aastas mähkmete peale ja kuidas saaks seda kulu oluliselt vähendada?” saab kuulata SIIT.

Räägime pikalt ja põhjalikult, millised on korduvkasutatava mähkmete eelised, milliseid erinevaid mähkmetüüpe turult leida võib ning kuidas neid kasutada ja hooldada.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga